Ciocolata de casa

de Lau in Dulciuri, 4 Noi 2011 | 9005 vizualizari

 

by ela

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte praf
  • 200 g unt
  • 170 ml apa
  • 450 g zahar
  • esenta de rom
  • stafide
  • alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:

Intr-o cratita punem apa cu zaharul pe foc si lasam sa se topeasca zaharul,(cca 10 min sa fiarba) luam de pe foc, adaugam alunele, stafidele lasate in esenta de rom 30 min inainte de a le folosi, untul la temperatura camerei si taiat bucatele, esenta de rom, laptele praf si amestecam energic pana se omogenizeaza (eu am impartit-o in 2, am pus cacao in jumatate),

Se tapeteaza o tava cu folie si turnam compozitia si se da la rece cateva ore(eu am dat de seara pana a 2 zi)

Se taie formele care dorim

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Lau 1

30.11.2011, 10:22

fetelor multumesc

corina241 1

30.11.2011, 10:34

si eu vreau o inimioara

Lau 1

06.02.2012, 16:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa